Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

04. 06. 2018.

Neregelia prva po ostvarenom prihodu u kategoriji srednjih preduzeća

Neregelia je proglašena najuspješnijom kompanijom u kategoriji srednjih preduzeća na projektu „100 najvećih u Crnoj Gori“ zahvaljujući prihodima koje je ostvarila u 2017. godini!

 

Nakon četvoromjesečnog istraživanja u kom su sumirani poslovni uspjesi kompanija u Crnoj Gori, od 100 srednjih preduzeća, Neregelia se našla na prvom mjestu po ukupnom ostvarenom prihodu. Dodeljena su priznanja najuspješnijim kompanijama u čak 25 različitih kategorija!

U publikaciji „Poslovne novine – 100 najuspješnijih u Crnoj Gori“, koja na izvestan način predstavlja godišnjak najvećih poslovnih dostignuća, našli su se detaljni podaci o malim, srednjim i velikim preduzećima po broju zaposlenih, prihodima i rezultatima. Pored relevantnih podataka, objavljena je i analiza strukture, zaposlenost, rezultati i trend poslovanja u 12 različitih privrednih djelatnosti, kao i lista kompanija koje su u prethodne 3 godine zabeležile kontinuiran rast prihoda, sa istim ili većim brojem zaposlenih.  

 

Projekat „100 najvećih u Crnoj Gori“ promoviše najuspješnije kompanije koje, zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima, doprinose razvoju privrede zemlje i kreiranju novih radnih mjesta. 

 

Ispred kompanije, priznanje je primio Vaso Cvijović, menadžer prodaje.

Galerija