Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_dobar_start_CG.png

Dobar start

Konkurs za program Dobar start u kompaniji Neregelia je ponovo otvoren! Svi zainteresovani studenti završnih godina, apsolventi i studenti master studija, imaju priliku da se prijave do 20. oktobra 2018. i postanu polaznici generacije 2018/2019. ujedno i prve u Crnoj Gori. 

Pozivaju se svi mladi i ambiciozni ljudi da se prijave i postanu deo renomiranog sistema u oblasti distribucije i logistike. Nakon procesa selekcije, odabrani polaznici će tokom 12 mjeseci trajanja programa, sticati neophodna znanja za pozicije Key Account Manager i Trade Marketing Specialist. Ovaj vid plaćene prakse obezbjeđuje teorijsko znanje i praktične veštine iz oblasti prodaje i marketinga. Svi polaznici će se postupno upoznati sa prodajnim pozicijama, učestvovati u organizovanim treninzima i radionicama. Na ovom profesionalnom putu, svaki učesnik će imati podršku mentora iz našeg tima.

Uslovi za prijavu su:

  • Apsolventi, studenti master studija ili završnih godina osnovnih studija
  • Poznavanje engleskog jezika (konverzacijski nivo) i rada na računaru
  • Proaktivnost, fleksibilnost i komunikativnost
  • Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije

Program Dobar start je nastao u kompaniji Nelt u Srbiji. Interesovanje koje pokazuju mladi u Srbiji, inspirisalo nas je da ovaj program startujemo i u našoj  zemlji!