Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vijesti

 • AMM_341_1.jpg 28. 04. 2017.

  Ljilja Pižurica dobitnica nagrade za menadžera godine

  Nagrade Asocijacije menadžera Crne Gore (AMMCG) uručene su 27. aprila najuspešnijim  menadžerima i  preduzetnicima u 2016. godini. Ljilja Pižurica, izvršni direktor Neregelije, dobitnica je nagrade za menadžera godine u srednjim preduzećima. 
   
  Ljilja, zajedno sa dobitnicima  nagrada u ostalim kategorijama, dobila je ovo priznanje nakon Javnog konkursa za “Izbor najuspješnijih menadžera i preduzetnika 2016. godine”, na koji je Asocijaciji menadžera Crne Gore pristiglo 156 prijedlog...
 • logos.jpg 18. 04. 2017.

  NOVI BRENDOVI U PORTFOLIJU NEREGELIJE

  U 2017. godini portfoliju Neregelie priključila su se dva nova principala. U pitanju su brendovi Selpak i Silen, turske kompanije Ipek Kagit i brendovi Dolorelax, Isomar i Mr. Baby italijanske kompanije Coswell.
   
  Selpak i Silen, brendovi turske kompanije Ipek Kagit, obuhvataju proizvode papirne galanterije priznatog kvaliteta. Ovi proizvodi će biti distribuirani u okviru farmaceutske divizije i Robe široke potrošnje (FMCG). 
   
  Selpak je osnovan 1970. godine i kontinuirano ...
 • oreo_logo.jpg 06. 04. 2017.

  Neregelia lansirala Oreo keks u Crnoj Gori i regionu

  U svoj bogati portfolio Mondelez brendova, a u okviru kategorije Biskviti, uvrstili smo i Oreo keks, za koji je naša kompanija zvanično počela distribuciju početkom aprila kako u našoj zemlji tako  i u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. 
   
  Sa ciljem da pokrijemo kompletno regionalno tržište, naš prvi zadatak je upoznavanje potencijalnih kupaca sa ovim brendom, koji nosi titule Najpoznatijeg keksa na svijetu i Najprodavanijeg keksa 20. i 21. vijeka.
   
  Oreo se u prodaj...
 • MG_2369.jpg 06. 03. 2017.

  NELT OTVORIO LOGISTIČKI INTERMODALNI TERMINAL U DOBANOVCIMA

  Beograd 03. mart 2017. – Kompanija NELT otvorila je prvi privatni željeznički logistički terminal u svom Centralnom distributivnom centru u Dobanovcima, čime je u potpunosti zaokružila portfolio logističkih usluga. 
   
  NELT intermodalni terminal predstavlja nadgradnju postojećeg sistema integrisane logistike i otvoren je za sve aktere na tržištu u uvoznim, tranzitnim i izvoznim poslovima. Na usluzi je brodarskim kućama, željezničkim operaterima, logističarima, špediterskim kućama al...
 • FB_IMG_1479110253125.jpg 07. 11. 2016.

  Neregelia učesnik „Speak&Sell“ projekta Ekonomskog fakulteta u Podgorici

  U periodu od 24. oktobra do 4. novembra, od strane Debatnog kluba Ekonomskog fakulteta u Podgorici, organizovan je „Speak & Sell“ projekat namijenjen  unapređenju poslovnih vještina studenta kako bi se na što bolji način predstavili budućim poslodavcima. U okviru projekta održan je niz radionica iz različitih oblasti  – od prezentovanja i pisanja projekata do poslovne komunikacije i prodaje.

   

  Kompanija Neregelia sa zadovoljstvom se odazvala na poziv za učešće u ,,Speak & Cell“ pro...