Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vijesti

 • MG_3523.jpg 02. 06. 2017.

  Tim biliding menadžmenta NELT Grupe tradicionalno održan i ove godine

  Tim bilding menadžment tima NELT Grupe tradicionalno je održan 26. i 27. maja ove godine u FSS Stara Pazova. Oko 180 zaposlenih iz svih kompanija NELT Grupe učestvovalo je u ovom dvodnevnom događaju. Slogan tim bildinga „Change is not strange“ u potpunosti je oslikao temu okupljanja: promene sa kojima se susreće svaka organizacija koja se razvija i posluje u dinamičnom okruženju.
   
  Imajući u vidu napredak koji ostvaruje naša kompanija, posebna pažnja je posvećena promenama koje nas...
 • MG_6852.JPG 12. 05. 2017.

  Neregelia se širi na sektor logistike

  NAJVEĆA DISTRIBUTERSKA KOMPANIJA U CRNOJ GORI OBILJEŽAVA 20 GODINA POSLOVANJA

  (Podgorica, 12. maj 2017.) – Kompanija Neregelia, koja predstavlja lidera na distributivnom tržištu Crne Gore, obilježava 20 godina poslovanja. Najveća distributivna kompanija u zemlji, koja ima 26 principala i godišnji promet od 62 miliona eura, u godini jubileja planira širenje na sektor logistike, u saradnji sa kompanijom Montenomaks C&L.

  Neregelia distribuira proizvode vodećih međunarodnih kompanija ...

 • 1_52080.JPG 12. 05. 2017.

  Javni sastanak povodom obeležavanja 20 godina postojanja Neregelije

  Javni sastanak zaposlenih povodom obeležavanja 20 godina postojanja Neregelije održan je jutros u Podgorici. Prisutne su pozdravili Nebojša Šaponjić i Ranko Sočanac, osnivači NELT Grupe, Miloš Jelić, izvršni direktor NELT Grupe i Ljilja Pižurica, izvršni direktor Neregelije.

  Dobrodošlicu je poželeo Nebojša Šaponjić uz reči: “Ovde smo danas da vam prenesemo puno pozdrava i čestitki od vaših kolega iz celog sveta, i da vam poželimo srećan 20. rođendan.“

  Šaponjić i Sočanac su iskaza...

 • 1.jpg 09. 05. 2017.

  20 GODINA NEREGELIE, NAJVEĆE DISTRIBUTERSKE KOMPANIJE U CRNOJ GORI

  U planu širenje na sektor logistike

  "Mi smo u Crnoj Gori vrijedno i posvećeno radili, gradili organizaciju i odnose sa kupcima, pa smo, da tako kažem, i zaslužili sve dobre rezultate i rast koji danas možemo da konstatujemo", kazala je Ljilja Pižurica, izvršna direktorica kompanije Neregelia.

  Neregelia je na tržištu Crne Gore prisutna već 20 godina. Kako ocjenjujete dvije decenije i možete li napraviti paralelu poslovanja na samom početku i sada?


  Dvije decenije poslovanja je...

 • AMM_341_1.jpg 28. 04. 2017.

  Ljilja Pižurica dobitnica nagrade za menadžera godine

  Nagrade Asocijacije menadžera Crne Gore (AMMCG) uručene su 27. aprila najuspešnijim  menadžerima i  preduzetnicima u 2016. godini. Ljilja Pižurica, izvršni direktor Neregelije, dobitnica je nagrade za menadžera godine u srednjim preduzećima. 
   
  Ljilja, zajedno sa dobitnicima  nagrada u ostalim kategorijama, dobila je ovo priznanje nakon Javnog konkursa za “Izbor najuspješnijih menadžera i preduzetnika 2016. godine”, na koji je Asocijaciji menadžera Crne Gore pristiglo 156 prijedlog...